سردار اسكندر مومني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهربا اعلام اين خبر افزود : با توجه به اينكه طراحي سيستم فعلي پليس 110 مربوط به 4 سال قبل بوده و در آن زمان پيش بيني نمي شد كه چنين حجم بالايي از تماس هاي مردمي با 110برقرار شود ، بنابراين سيستم جامع نرم افزاري جديدي در دست طراحي قرار گرفته كه اميدواريم در طول سال 84 به بهره برداري برسد.
به گفته سردارمومني با راه اندازي اين نرم افزار يكي از مشكلات اصلي سيستم فعلي 110 كه مدت زمان بالاي رسيدن ماموران به صحنه هاي حادثه است بر طرف خواهد شد.
به گزارش خبرنگارمهر، از قابليتهاي نرم افزار جديد 110 استفاده ازسيستم GIS براي كاهش مدت زمان حضورپليس در صحنه هاي حادثه است .GIS به مركز فرماندهي ناجا اين امكان رامي دهد تا با به دست آوردن مختصات محل استقرار تماس گيرنده بر روي نقشه ، نزديك ترين واحد انتظامي خود را به محل حادثه اعزام كند.
دسته بندي وتقسيم بندي جزءبه جزء اطلاعات گرفته شده از تماس گيرندگان موضوع ديگري است كه در نرم افزار جديد110مدنظر قرارداده شده است . همچنين جمع آوري تمامي گزارشات در يك بانك اطلاعاتي مشترك با ديگر واحدهاي عملياتي ناجا مثل آگاهي و راهنمايي ورانندگي اين امكان را براي پليس فراهم مي كند تا در صحنه تصادفات فورا سابقه سرقت يا تحت تعقيب بودن راننده آن را مشخص كند .
همچنين دسته بندي نوع گزارشات به صورت كشوري در مركز فرماندهي و كنترل ناجا براي تقسيم امكانات عملياتي در مواقع بحران وپيشگيري از آشفتگي هاي اجتماعي موضوع ديگري بوده كه مورد توجه طراحان اين سيستم قرا گرفته است .
سردار مومني در اين خصوص اظهار كرد : تاكنون وظيفه اصلي مركز فرماندهي و كنترل پاسخگويي به نيازها ودر خواستهاي مردمي بوده است ، اما با راه اندازي سيستم جديد وظيفه ديگر مركز 110يعني ارائه آمارو انعكاس تصويري درست از واقعيتهاي موجود به رده هاي مختلف ناجا كه منبع تصميم سازي براي ايجاد نظم اجتماعي خواهد بود وارد فاز جديدي شده و110از حالت يك مركز تلفني پاسخگو خارج مي شود.
نظر شما